Gør ferien i Danmark lidt hyggeligere med et vildmarksbad

Skal du holde ferie i Danmark?

Vores dejlige Danmark, der med sine mange og lange kyststrækninger gør det muligt for dig at tilbringe din ferie langs kysten. Du har mulighed for at leje en feriebolig, et sommerhus eller en hytte, der hvor Danmark er allersmukkest: langs kysterne.

Ferie i Danmark lyder måske ikke som det helt store. Derfor kan du gøre ferien lidt mere lukseriøs ved at bringe et vildmarksbad med på din ferie. Forestil dig at sidde i vildmarksbadet med en kold øl i hånden med udsigten til klitterne og evt. også havet. Lyder det ikke dejligt?

Hos Cold Hawaii Vildmarksbad i Silkeborg tilbyder de vildmarksbad til udlejning i hele landet, så du kan gøre din ferie i Danmark en smule mere lukseriøs.

 

Et vildmarksbad kan du bruge året rundt

Du kan tage et vildmarksbad med på din ferie, uanset hvilken årstid, du vælger at afholde din ferie i. Temperaturen skal ikke være en begrænsning for at gøre ferien lidt hyggeligere og lukseriøs med en tur i et vildmarksbad.

Mange forbinder nok brugen af et vildmarksbad med frostvejr og kulde, hvor badet bliver brugt som et sted, hvor der søges ly for kulden. Det varme vand fungerer som en god kontrast til de kølige temperaturer, der falder over Danmark om vinteren.

Men vildmarksbadet fungerer faktisk også rigtig fint om sommeren. Her kan du fylde karret med køligere vand, og dermed bruge det til at blive kølet ned i det varme sommervejr. Du lader derfor bare være med at tænde op for ovnen, og så fungerer vildmarksbadet i stedet som et større badebassin.

 

Ren afslapning med et vildmarksbad

Det mest indbydende billede er dog, når vildmarksbadet står fyldt til randen med dejligt dampende varmt vand i et snedækket landskab. At kunne sætte sig i det dejlige varme vand, mens snefnuggene stille daler ned omkring sig, må være den ultimative drøm.

Vildmarksbadet kommer virkelig til sin ret, når det benyttes om vinteren, og lejer du et vildmarksbad til at tage med dig på sommerhusturen, så bringer du helt sikkert lidt lukseriøsitet med dig.

Det varme vands meget beroligende effekt er derudover en stor fordel, når du på din ferie skal slappe helt af og komme ned i gear.

 

Lej et vildmarksbad hos Cold Hawaii

Du har mulighed for at leje et vildmarksbad hos Cold Hawaii Vildmarksbad & Sauna i Silkeborg. De har udlejningsstationer i hele landet, så uanset hvor du skal holde ferie, så har du mulighed for at spice den op med et vildmarksbad.

Udover udlejning af vildmarksbade, så tilbyder Cold Hawaii også udlejning af sauna, hvilket bare giver dig muligheden for at gøre ferien i Danmark lidt mere lukseriøs og hyggelig.

Besøg Cold Hawaii på deres hjemmeside og læs om dine muligheder.